1. Gret. nu manau, kad jau aišku nuo ko šis nick'as, bet jei čia yra tokių kvankų kaip aš * I hope that there is * tai aiškinu: šitaip mane vadina draugai, nes yra žmonių, kurie tyyyngi ištarti pilną vardą: Greta xDDDD
2. Greta
3. Durna, nusišnekėtoja, kūda=lenta
4. Klausyt muzikos, daryti stuff'ą ( pvz. apyrankes ), šnekėt ir nusišnekėt, rašyt, būt su draugais, PC, susitikt su naujais žmogais.. xDD
5. Iš daugybės apyrankių, tašės :lol: be to manau, kad durnių ir gatvėj pažinsi * that's me *
:m-bata:
6. System of a down, Guano apes, Creed, RHCP, coldplay..
7. * tranko galvą in siena, kad atsimintų * Neatsimenu :sad: * durna galva *
8. 1. Ruki
2. Ryuutarou
3. Kyo
4. Miyavi
5. * norėjau rašyt Jackie Chan, bet tik dabar dašuto, kad jis kinas :m-bata: * tai tada renkuos.. gal.. Uruha
9. Gomen ir nya turbūt.. :hate:
10. Neatsimenu ko ieškojau, bet žinau, kad be ieškodama užtikau pavadinimą Gazette ir susidomėjau.. Tada pamačiau, kad tai grupė ir nusprendžiau nueit į savo vieną iš friend'ų youtube ir paklausyt ką jie groja. Tada susiradau lyrics. Tada parsisiunčiau porą dainų ir užsikrėčiau xDDD
11. Kadangi aš esu ekstremalistė ne savo noru * per savo durną galvą * tai dabar in galvą šovė toks vaizdas:
Greta bėga nuo įsiutusio gaidžio, kuris grasina ją užkapot.. Brr.. dar ir dabar turiu gaidžių traumą :lol:
12. Nop
13. Aš esu didžiausia klaida savo gyvenime, nes esu pavojinga visuomenei. Kaip? užknisimu xDD
14. Išmokt grot gitara, apsilankyt gazettų/dirų/PT koncertuose, išmokti nebeerzint žmonių, įgauti proto.. :smiling:
15. Per kitą savo friend'ą: google.lt
16. asinadream ir wanda-rando n.n
17. Manau, kad jos nereikia populiarinti, nes gerai yra taip, kaip yra dabar. su laiku GAL lietuviai nustos klausyt tų YVŲ ir Wikų xDDD
18. Manau, kad ne. Kol kas, Lietuvoj populiaresnis popsas. >.>
19. Tobulėti, populiarėti ir turėti daug narių * kaip banaliai pasakiau xD *
20. Ekchem * atsikrenkščia * matot, aš laaabai nesudraugauju su fotikais.. Jie manęs nemėgsta.. :weeee: tad iškart: gomen už ,, gražias " foto..

ir

special for this forum. xD i made it today * didžiuojasi savimi * ir šiandien galutinai įsitikinau, kad fotikas ir aš niekada nebūsim draugai :weeee: tikiuosi neliksit traumuoti..